Üdvözöllek:   Vendég*

Profilom     Regisztráció     Belépés      KilépekMenü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

A „Visk” Alapítvány Visk nagyközség művelődéséért, anyagi és szellemi értékeinek megőrzéséért és gazdagításáért jött létre. Az Alapítvány ötlete a 90-es évek végén, a Szovjetunió széthullását követően született.
Visk szülöttje, Varga Sándor és a vele együttgondolkodók által alapított Alapítvány feladata és célja Visk népeinek támogatása önazonosságuknak, anyanyelvüknek és kultúrájuknak megőrzésében és fejlesztésében.
Segíti Visket, mint közösséget, annak lelki szellemi és kulturális fejlődését és ezen értékeinek megóvását, valamint a sportélet támogatásával az egészséges életmódra való nevelését. Ezen belül támogat olyan személyeket, egyesületeket és programokat, amelyek elősegítik a nagyközség anyagi és szellemi kultúrájának fejlődését, jó hírét terjesztik a községnek, s a hagyományos és új értékeink felmutatásért akarnak és tudnak is tenni. Különös figyelmet fordít a tehetséges fiatalok felfedezésére, pályájuk kibontakoztatásában is igyekszik segítséget nyújtani.
Az alapítvány a mindenkori körülményeknek és lehetőségeknek megfelelően törekszik mind tartalmában, mind céljaiban, mind pedig hatásaiban hosszú távú, a közösség érdekeit átgondolt módon szolgáló támogatási programok kidolgozására és megvalósítására.
Jelszavai: „jótékonykodás, minőség és a tisztesség”.
Mindezek érdekében működik az alapítvány kuratóriuma, amely képviseli Visk lakosságának különböző rétegeit.(Az anyag bővülni fog..!)
BarátainkNaptár
«  December 2017  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Körkérdés
Szerinted mit kell még a Honlapon Frissiteni ?
Összes válasz: 84

Tisza


Zene

Keresés