Üdvözöllek:   Vendég*

Profilom     Regisztráció     Belépés      KilépekMenü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

A „Visk” Alapítvány Visk nagyközség művelődéséért, anyagi és szellemi értékeinek megőrzéséért és gazdagításáért jött létre. Az Alapítvány ötlete a 90-es évek végén, a Szovjetunió széthullását követően született.
Visk szülöttje, Varga Sándor és a vele együttgondolkodók által alapított Alapítvány feladata és célja Visk népeinek támogatása önazonosságuknak, anyanyelvüknek és kultúrájuknak megőrzésében és fejlesztésében.
Segíti Visket, mint közösséget, annak lelki szellemi és kulturális fejlődését és ezen értékeinek megóvását, valamint a sportélet támogatásával az egészséges életmódra való nevelését. Ezen belül támogat olyan személyeket, egyesületeket és programokat, amelyek elősegítik a nagyközség anyagi és szellemi kultúrájának fejlődését, jó hírét terjesztik a községnek, s a hagyományos és új értékeink felmutatásért akarnak és tudnak is tenni. Különös figyelmet fordít a tehetséges fiatalok felfedezésére, pályájuk kibontakoztatásában is igyekszik segítséget nyújtani.
Az alapítvány a mindenkori körülményeknek és lehetőségeknek megfelelően törekszik mind tartalmában, mind céljaiban, mind pedig hatásaiban hosszú távú, a közösség érdekeit átgondolt módon szolgáló támogatási programok kidolgozására és megvalósítására.
Jelszavai: „jótékonykodás, minőség és a tisztesség”.
Mindezek érdekében működik az alapítvány kuratóriuma, amely képviseli Visk lakosságának különböző rétegeit.(Az anyag bővülni fog..!)
BarátainkNaptár
«  Január 2020  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Körkérdés
Tetszik a Visk-Piac Új honlap?
Összes válasz: 56

Tisza


Zene

Keresés